Lobby

Eindelijk is het dan 2017, we wensen iedereen (met ons) ’t beste toe, maar het blijft natuurlijk hopen op het goede.
De installatie van afrondende elektra en netwerk heeft niet meer plaats gevonden tot op heden, dus blijven we in afwachting van wat komen gaat; mogelijk volgende week. Tot dan roeien met de riemen… daarom de vraag of we alvast langere kabels zouden kunnen bekomen binnenkort. Ik zie nog niet snel dat we de netwerkbekabeling snel op orde hebben, al is nu wel een van de aansluitingen in de luisterruimte actief omdat daar de wifi-repeater naar is verhuisd (nadat ie het op de oorspronkelijke niet meer deed).
Ik heb de boel voorbereid op de komst van nieuwe boxen en installatie voor de begane grond, maar vrees dat het uitzoeken van het verloop van de cat-kabels in huis nogal wat voeten in de aarde gaat hebben en misschien niet eens als gewenst is uit te voeren. (Zo hangt er ook wat mist rond de aansluiting voor de beamer aldaar.) Niet vaak, maar in deze wel, hoop ik dat ik ongelijk heb.
Intussen is de netverbinding aan de bar verbroken zodat daar de betaalautomaat ’t niet meer doet. Nog wel bij de deur. Een aantal zijn ervan op de hoogte; zij zullen de anderen verwittigen. Het is een (nieuw) euvel dat op te lossen valt.
De tablets hangen nu met een haakje aan de lambrisering nabij de stopcontacten. De vier luistervoorstellingen zijn er te horen.
Ben nog aan ’t stoeien over de geluidsinstellingen voor de beamer; ik wil voorkomen dat ’t te ingewikkeld wordt voor de gebruikers (gasten en medewerkers) en anderszins voor mijzelf, opdat ik bij elke aansluiting aanwezig moet zijn om het te laten functioneren.
Ik zie dat mogelijk al gebeuren voor de installatie in de luisterlobby, voorlopig. Maar als zo meteen de verbouwing klaar is, heb ik toch niets anders te doen! ?
Anderzijds: zo lang we het netwerk niet op orde krijgen, zullen de beamer en geluidsinstallatie beneden een utopie blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.