Update

Die tulpen doen het heus beter, ongegeneerd geile bloemen. Ik heb niks met sneeuwklokjes en krokussen, ze mogen me de kont kussen! Gisteren een door de huidige werkgever afgedankte g3 naar huis gefietst (in de aanhanger), een minitower en zo’n achterlijk 16″ apple-scherm, dat bij nader inzien alleen op 832x624in te stellen is. Weg ermee, misschien heeft Joop er iets aan. 

Ik heb mijn eigen harde schijven erin gezet en vervolgens nog wat zitten rotzooien eer ik de meegeleverde scsi-schijf van 9 gieg aan de praat kreeg. De kast geeft meer ruimte, maar is lang zo handig niet als die van een pc als het om monteren, snoeren en kabels gaat.
Het was een heel gewicht, ik moest omrijden omdat de koninginnebrug het hele weekeinde bleek afgesloten, en mijn voorwiel kraakte vervaarlijk – speling op de lagers. Bij thuiskomst bleken een aantal kogels compleet afgevlakt op een punt. Gelukkig hebben we nog wel een fietsenmaker in de buurt. Ook mijn ketting moet vervangen; de jaren en de pekel hebben hun vernietigende werking gehad, maar daartoe heb ik ook nieuwe tandkransen nodig, want die zijn precies zo meegesleten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.