Tot donderdag

Tja, ideeën. Ik was bezig met een advertentie… voor kankerstokken en ik had nog iets, maar dat ben ik vergeten. Veel andere dingen aan mijn hoofd … workshop, festival, systeembeheer, webmastering… r’dam 2001 – de Rabobank wil ons sponsoren! Draaiorgels… ik word er moe van. Nacht!

Sof vandaag: de sponsoring van de Rabo is slechts als dekking voor de door RCH 2001 toegezegde 30.000. Waar zij over willen praten is welke tegenprestatie we voor die sponsor hebben (vermelding in de gids of op de site, een begeleide wandeling langs de route). Op zich niks mis mee, maar rdam01 laat ons (vooralsnog) niet meedelen uit de pot (rijks-/europese) subsidie. Die hebben ze zelf al grotendeels opgebruikt, maar hoeveel is er dan nog te verwachten aan sponsorgeld? Ik vrees het ergste; het is alsof ik de organisatie weer ken zoals ze is: een kleinsteedse zelfbevlekker. Vandaag kregen we een mail binnen via Mariska waaruit bleek dat ze de door mij aangeleverde tekst en plaatjes voor de catalogus hebben kwijt gemaakt. Persoonlijk afgeleverd voor de deadline op hun kantoor, maar kennelijk niet bij de betreffende persoon op het bureau beland. SHIT! 
Workshop-introductie: opkomst 0! (Ook Monique niet!) Die mensen kunnen me wat. Ze gaan maar naar Oleander. Als ik niet voldoende inschrijvingen met aanbetaling voor (ongeveer) volgende week woensdag heb, gaat het feest niet door. O ja, en acceptabele excuses. Dan beginnen we eventueel eind september. 
Festival Divers: Ton niet te pakken gekregen; zou langs komen, maar niet gezien. Heeft fax gestuurd, waarin nota bene stond dat ie met mij samen de puntjes op de i(Mac?) gaat zetten wat betreft de SWF-presentatie. Verder heeft ie alle werknemers opgeroepen zich te melden als ‘vrijwilliger’; slechts goede excuses gelden om niet te hoeven komen. Het zal mij benieuwen. De tenten worden vrijdag opgezet; wij hoeven slechts in te richten; eigen pc’s, tafels van de Koepels, we kunnen op hun (analoge) telefoonlijn (25 meter snoer?) en gaan op hun lichtnet. Het middagprogramma loopt van 12-17 uur. Alleen de rommelmarkt gaat tot 18 uur. Ik ben een klein beetje bezorgd over de veiligheid van onze apparatuur – waarschijnlijk is er geen enkele verzekering die ons dekt, behalve onze eigen oplettendheid. Voor mij is dit de laatste keer dat ik dit zo doe; een vaste wagen is veel beter (JIP/Toer). Maar ja, dat heb je met dat marginale gerommel, je zou gaan denken dat het onze stiel is. Tot zover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.