Piekerman

Het was vandaag festivaldag in Rotterdam; op Feijenoord en het Noordereiland, te Katendrecht, bij de Esch (Kralingen) en in Cool (Witte de Withstraat) en met bootjes kon je van het een naar het ander varen (Gluren bij de Buren). Ik helaas niet, was gebonden aan onze tent met daarin de Computerkeet – tricky in al die vochtigheid met dergelijke gevoelige apparatuur, maar de schade is beperkt gebleven tot een uitgevallen (geleaste) monitor, voor zover ik weet – dus moest de rest van het gezin deze kans waarnemen. Af- en aanvaart in Feijenoord via de steiger van de scoutingclub aan het Mallegatpark, dus die padvinders lieten het niet na kinderen te werven voor hun club. Ik heb mijn bedenkingen, maar ja, zo ben ik.
Komende tijd wil ik me met serieuzer zaken bezighouden: 2001 nadert en dat heeft op woon- en werkgebied een grote impact. Zie hier, ik praat modern. Ben erg enthousiast over Flash (screw HTML en Java!) en verdiep me er wat meer in. Enige nadeel lijkt me dat nog niet iedereen eraan of in is, dus mag het oude systeem nog niet overboord. Echte resultaten heb ik nog niet; slechts een QTmovie omgezet naar swf. Voor dat ik tevreden ben met een echt flitsend construct moet het wel ergens om of over gaan. Ondertussen verlang ik naar tijd te besteden aan muziek. Ik luister veel naar oud pHwerk, heb intussen ook zo veel nieuw geluidsmateriaal en verschillende ideetjes om dingen te combineren.
Ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn knielstoel, daarbij het volgende aangetekend: geen problemen met de knieën, soms een beetje verminderde doorbloeding in de schenen. De man die mij indertijd die stoel (en ook zitballen) verkocht, zei er echter bij dat het gaat om een actieve zit. Dus niet te lang in dezelfde houding en dat is precies waar dit soort zitelementen min of meer toe dwingen of uitnodigen (het is maar hoe je dat ervaart). Als ik ooit nog eens rijk word (of de directeur ergens van), dan is dit mijn wensdroom: 

Gravity heet ie, van Stokke, en het ding kostte indertijd dik tweeduizend gulden. De met leer beklede variant was nog eens duizend piek duurder. Voor zoveel geld zou ik eerst iets anders kopen. Of zou zo’n ding 2e hands te scoren zijn? Deze vorm van actief zitten is je ware; het vraagt toch om volledige concentratie op absolute rust om in zo’n positie als die van die man op het plaatje te blijven. Dat kan alleen een managing director! Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.