Op toe

Het stucwerk mag dan gedaan zijn, het is wat minder afgewerkt dan we gewend zijn, lijkt het. In ieder geval niet zo goed is het plafond, waar een duidelijke overgang te zien is tussen het stuk dat eerder gedaan was en wat dinsdag is afgemaakt. Bovendien hadden ze, voor ik het in de gaten had, al om de tl-balk, die er tijdelijk hing, heen gewerkt. Volgens hun geen probleem, maar je ziet/zag het wel degelijk. Verder viel me een aantal beschadigingen op in de hoek waar de steiger in delen was neergezet, al weet ik niet of zij dat gedaan hebben. Op enkele plekken komt er roze verkleuring voor van rode viltstift die is gebruikt voor markeringen van stroompunten; niet hun schuld. In die wand zitten de dozen overigens niet goed vast, maar dat is een zorg voor de elektriciën. Er is nog geen afspraak over het moment van aanbrengen van de profielen en de vorm ervan, neem ik aan.
Ik heb de boel schoon gemaakt; gisteren heeft een groep met kinderen de ruimte gebruik genomen, volgende week vrijdag kan er ’s middags een club in. Misschien moeten er dan wat kleden op de vloer. De timmerman heeft een maagzweer, maar verwacht komende week weer aan de slag te kunnen. Hij had goede werkbladen gezien; nu nog bekijken wanneer we die aanschaffen, met het overige hout dat hij nodig heeft voor de bouw van het keukenblok.
Ik begrijp dat het met traphekwerk evenmin wil vlotten…
Dan: de koelwerkbank. Mijn idee is dat ie aangeschaft wordt en dat dit mogelijk kan met enige korting als we onze snoet bij de dealer laten zien. Kunnen zij ‘m komen brengen en installeren op een geschikt moment.
En nog iets: een betere beamer begint mijn inziens ergens bij €800, maar zou evengoed een eind boven €1000 kunnen uitkomen. Punt is dat je in de veelheid van keuzes kunt gaan voor veel lumen (4000 of meer), betere technieken, een minimale resolutie (wxga), projectieafstand (wel of geen groothoek), maar dat je in de praktijk zal moeten zien wat zo’n ding er van bakt. Kortom, een veld vol kuilen en hopen; we hebben ook nog wat te doen met de geluidsinstallatie op de begane grond. ’t Is toch wat.
Ach, en Esther woonde in het Verhalenhuis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.