Minderwerk

Als ik nog iets vind dat je werk en tijd kan besparen, zal ik ‘t zo snel mogelijk laten weten, al zal dat waarschijnlijk niet zo simpel zijn als dit! ;–)

Op pagina 66 blijkt de laatste regel van de tabel verdonkeremaand te zijn (ik had al gewaarschuwd dat ie daar zo niet past!)

Hoogwaterbeschermingsprogramma breekt nl. niet vanzelf af; vroeg me af of er nog een ‘idee’ zit achter die blauwe kaders, die op ‘t eerste gezicht een nogal willekeurige hoeveelheid marge aan de onderzijde hebben her en der. Klooi hier nog ff verder.

Daar waar een groen vak met stip staat terwijl ‘t vervolgens doorgaat is tegenstrijdig, maar een zwarte stip in een oranje of lichtpaars vlak is op zich helder als ‘niet gereed’, waarna meestal een open stip voor herziene planning volgt. Het is alsof je de historie eruit haalt. (Mijn voorstel is dus om die te laten staan.)

Autistische geploeter aan de compjoeter. Minstens dertig uur per week verdeeld over zeven dagen haal ik wel, maar helaas geen maanden achtereen. Daarentegen geniet ik enorm van mijn vrijheid; lekker thuis werken, af en toe een ritje naar het kantoor, of een opbouwklussie in Noord. Geen vakantiegeld, geen vakantie en toch een soort vakantiegevoel.

Hier is ie. Er valt nog ‘t een en ander op aan te merken, maar ik ga nu niet in details treden… op de valreep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.