Kar & keet

Klaar voor de rit over de Noorderbrug naar Feijenoord, nog voordat ie door de bank is genomen. Geen-woorden-maar-daden-festijn. We hebben de verhalen, geluiden en beelden.

2 antwoorden op “Kar & keet”

 1. Beste Piet, Ik wilde graag wat weten over je verhalen pipowagen op de foto. Ik ben op zoek naar een tijdelijke werkplek op Feijenoord (Simonsblokken) omdat ik daar verhalen van de mensen wil gaan ophalen. In opdracht van de Gemeente Rotterdam ga ik werken aan de gebruikskwaliteit van de binnenterreinen. Ik zoek nu dus een soort pipowagen die ik daar neer kan zetten en van waaruit ik twee dagen in de week kan werken. Tot de zomer van 2020. Concreet is mijn vraag….is jouw (op de foto) wagen te huur/te leen/te koop. Wellicht is het niet jouw eigendom maar weet je wel wie ik moet benaderen hierover. Ik hoor graag van je. Met vriendelijk groet, Carolien

  1. Ha Carolien,
   de keet is de mobiele opnamestudio van Verhalenhuis Belvedere. Die gebruiken we geregeld om op locatie de levensverhalen van mensen op te nemen. Ook dit jaar zullen we ‘m weer als zodanig inzetten en niet onwaarschijnlijk mede in de zomer. Hij is niet te koop en te huur of te leen is ie zeker niet voor langere tijd. Bovendien mag er niets aan uiterlijk of binnenruimte veranderd worden.
   Ik hoop dat je een andere kar weet te vinden.
   Groet, Piet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.