We zijn er (nog) niet

Het stratenpatroon komt nauwelijks uit de verf, dus zal ik de lijnen dikker moeten maken en eventueel de kleinste straatjes weglaten. Het schalen van die op een pad gezette teksten is een ramp voor de positionering – kan ik alles opnieuw doen.

Lastig is het zo ook om uniformiteit in lettergroottes en lijndiktes te houden voor de verschillende kaartschalen. Een mogelijkheid zou zijn het aantal schalen te beperken tot drie of twee, maar bewerkelijk blijft het. Ik moet dan sowieso losse kaartbestanden gaan maken.
Ik had intussen ook moeite gedaan om stations met namen op de diverse railverbindingen te plaatsen; viel tegen omdat de bronnen daarvan incompleet en inaccuraat waren, dus ik had veel aan te vullen en recht te zetten. Met de verschaling van de kaarten komen al die teksten vooral in het overvolle centrum behoorlijk in het gedrang.

De venues-kaart heb ik nog aangepast op de genoemde punten (het was laat toen ik ‘m verstuurde en ik had geen zin meer om die hoofdzonde ongedaan te maken 🙂 ). Ik wacht even af. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.