Uit de put

Economie is geen wetenschap, maar een kunst… De bank vraagt of ik al over geld praat en beweert dat door dat te doen een gezonder financieel leven begint. Eerst maar eens gevaccineerd zijn en iets in het hoofd halen dat de relatie tussen gemoed en gedachte in evenwicht weet te brengen. Ook of juist in de volle zon wordt er gestorven.

Het door Monsanto ontwikkelde glyfosaat is een boosdoener, wisten wij al lang geleden. Op Arte hebben ze het erover. De tapijten waren vrij van meubels en andere spullen. Het licht kon overal bij. Dat is wat er scheelt nu: ruimte. De vrijheid werd me ontnomen door een noodoproep betreffende een verstopte afvoer. Ik schatte in dat het loodgieterswerk zou worden en kreeg helaas gelijk, nadat ik was meegegaan in de vruchteloze pogingen het met onze beperkte middelen te klaren. De stank zit nog altijd in mijn neus.

Tweederde normaal; te oud, licht en lelijk. Ze roepen van alles; de privacy is geprivatiseerd. Een tegenstelling in taal en teken. Hoeveel laten we ons welgevallen? Luister en kijk met argwaan. Wat heb je nog op te houden? Je broek?
Ik vergeet zo veel; van alles dat al lang (geleden) gedacht is. Gisteren nog: ik moest mij iets in het hoofd halen dat de relatie tussen gemoed en gedachte in evenwicht weet te brengen. 

Bob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.