Trapleuningen

Het plan is om dinsdagmiddag 29 mei te beginnen met het fixeren(/demonteren) van de (eerste) trapleuningen. Die van de onderste trap geven het minste risico voor gebruikers. De overige, vooral die langs het raam zijn een hele klus, kunnen we in ieder geval ‘fixeren’. Als we de tapijtleggers donderdag vragen eerst beneden te beginnen, is die trap als eerste klaar en zouden we wellicht diezelfde dag nog de leuningen daar terug kunnen plaatsen. Eerder die dag zouden we de leuning, de langste, naar de tweede etage kunnen verwijderen en zo naar beneden werken voordat de tapijtleggers beginnen aan het leggen van tapijt op de gang en in de studio op de tweede.

De meeste mankracht is waarschijnlijk de 31e nodig, of we zouden toch ook al woensdagmiddag de 30e grote leuningen (moeten kunnen) verwijderen – de ruimtes zijn dan vrij; geen gasten in huis.

Dan is ’t afhankelijk van de leggers – en onze mogelijkheden in tijd en ruimte – of we vrijdag verder kunnen met het herplaatsen van leuningen. Mochten we donderdag er beneden nog niet mee begonnen zijn, kan dat dan. Zaterdag 2 juni zouden we een grote slag moeten kunnen slaan met de overige leuningen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.