sooloo

Een dilemma; ik wil graag mijn diensten verlenen waar het om de techniek gaat, maar maak me zorgen om de hoeveelheid mensen die er aanwezig zijn en vind het niet verantwoord. Mijn ervaring met een vorig evenement onderschrijft dat; met de viering van het Chinees nieuwjaar waren er ook te veel. Gezien het aantal gasten moet het eigen team zo klein mogelijk zijn, dus mogelijk is er iemand daarvan te instrueren voor het noodzakelijke aan techniek. (Ik ga er vanuit dat niet het aantal gasten beperkt gaat worden.)
Het klaarzetten en starten van de film lijkt me vrij simpel en ook voor aanreiken van een microfoon en een/de versterker die we hebben, ben ik niet per se nodig. Voor het interview kan gekozen worden voor drie microfoons, evt. op statief, waarvan een met draad zal moeten zijn. Ik zou dat klaar kunnen zetten. Vooraf even het niveau regelen.
Er is altijd de issue met rondzingen, dus wellicht willen Cindy en Siu de versterking in de zaal uit en kunnen zij de balans van de microfoons van de sprekers op zich nemen. Ik weet niet wie er zoal bij zijn, maar weet dat het onlangs goed ging met het Arab filmfestival (al moet niet vergeten worden de beamer ook weer uit te zetten ;-).

Zondag met mensen. Ik moet toch even het alarm resetten vanmiddag, dus kan ik nog overleggen. Het klinkt inderdaad anders van opzet en inrichting dan voorgaande genoemde evenementen, maar hoe dan ook is het ‘grote’ aantal aanwezigen wat me dwars zit. Het is in de huidige omstandigheden toch een beetje vreemd om dit soort dingen te bewerkstelligen, van wie het initiatief dan ook komt.
Zoals gezegd is er niet veel aan de techniek te doen voor een ‘derde’ persoon, buiten Cindy en Siu, die al enige kennis en ervaring hebben met het inzetten van (een deel van) onze installatie. Ik denk dat ook hierin de regie bij hen ligt, omdat de stream de hoofdzaak is (begrijp ik). Dus geen zaalversterking (vanwege rondzingen) en de muzikanten zijn min of meer akoestisch (met een versterker voor een van de instrumenten en/of een microfoon).
Ik had het er al met May over, dat ik wellicht voorafgaand (aan de drukte) het een en ander kan klaar zetten en dan mijn snor druk zodra de gasten komen. De ervaring is nu dat gedurende de stream alle beheer bij Siu en Cindy ligt en dan kan er verder niemand ‘ingrijpen’.

sooloo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.