Rond je Kaap!

Zo, ik ben er al weer geweest. Vanmorgen gebeld door PDK, die bezig zijn met de elektra op twee hoog. Waar de dozen (voor de spots) in het plafond te plaatsen? Ik heb dat met de monteur afgestemd. Op zolder heeft ie de badkamer verder gedaan, een lijntje voor de buitenlamp (naast de deur) getrokken, en de contactdozen in de nok geplaatst. Een leiding aan de andere kant van de deur moet nog in de vloer weggewerkt en ik wees ‘m op het ontbreken van een aansluiting voor de afzuigkap. De lichtinstallatie in het plafond van twee hoog wordt aangesloten op de dimmerpack die in de wc bij het kantoor hangt met een regelaar op de verdieping zelf. De bedrading voor de intercom van het gastenverblijf ligt er al, van de nog loze leidingen in het plafond uit een vorige installatiefase kan er een gebruikt worden voor de dozen van de ‘kroonluchters’.
Eerst moeten de laatste metalstud voorzetwanden en de overige wanden (twee hoog) worden geplaatst voor de rest. Dan het systeem voor de geluidsinstallatie. Is draadloos, zoals ik al eerder opperde, toch het meest haalbare? Daarmee houden we het idee van kopfoons direct op de mediaspelers (zoals bij de postkasten) over, als individueel systeem naast een algemeen over de speakers.
Dan voor vrijdag: er gaat ’t nodige ‘lawaai’ geproduceerd worden. De limiter op 75dB gezet met de voor ons gunstige meetmethode lijkt afdoende; geen verlaatje en alleen tussendoor de deuren open? (Het wordt mooi weer en een volle bak, schijnt het.) Ik ben er niet bij, maar kan wel van de week ’t een en ander voorbereiden. De mensen van de muziek gaan nog contact met me opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.