Pieter omzichtig

Ze moeten het allemaal nog doorlezen, de een is met verlof, dus of het maandag in kannen en kruiken is? Het kan zijn dat de ander dan nog met wat opmerkingen komt. Omdat er ook nog een week van mogelijke wijzigingen tussen 2 en 10 mei zit, zal het zijn dat er meer op de schop gaat. Ik heb intussen de twee knoppen verwijderd (pagina voor- en achteruit) en vervangen door (ruim honderd) individuele links. 

Hoe kwamen we op Callantsoog? Via English breakfast – hoe krijg je dat ’s morgens achter je kiezen? – en mijn herinnering eraan in het hotel in London waar ik voor het eerst met hun voltallige gezin was. De vader had ik al eerder ontmoet bij z’n broer en vrouw in Zutphen en daar kon hij niet van weten; de kinderen kenden deze oudjes alleen van Noord-Holland, waar ze sinds tenminste 1990 tot ongeveer een jaar na het overlijden van ‘de tante’ in 2002 verbleven.

En dan het huis zoeken op de Nollen. Ik vond ’t adres niet in m’n oude agenda’s, maar wel in het document met etiketten die we gebruikten voor de kerstkaarten: Kruisweg 2, boerderij de Wolken. Blijkt het verkocht en als vakantiewoning verhuurd te worden. Ik had enkele fotoalbums gepakt, vanaf 1999 tot aan 2003; memory lane. Vanaf die tijd hebben we alleen nog digitale prenten.

Na de kerrie met de mix van Sorgh & Hoop, die lekker rook naar toko, maar in smaak niet bijzonder was, met zorgvuldig krokant gebakken kipstukjes, snijbonen en rijst, bleef ik een gevoel houden dat er nog wat bij moest. De opgerekte trek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.