Onomstotelijk

Ik weet niet wat mensen verwachten, maar heeft men op de links geklikt? Want zo te zien doet ie ’t wel. Het eerste plaatje wordt geladen en getoond en het menu opgebouwd, dus hij vindt de bestanden en het script is volop in bedrijf. Ik heb ze on-line getest en no problem at all (niet doormailen ajb, want dit doe ik zonder toestemming van de rechtmatige eigenaars van dit domein).

De truc die ik zo snel bedacht had, werkt alleen met de individuele lagen, niet met de verzamellaag en dat oogt een beetje verwarrend – om dit voor elkaar te krijgen moet er dieper in de code gedoken worden, kortom een klusje voor later.
Er zijn twee versies, ieder met een andere manier van de informatie tonen. Alle links zitten in een aparte map (images). Ideaal is ’t nog niet, maar meer dan geen (data) – als je daar nog zin in hebt, net voor je weekeinde.

Als iedereen schrijft, wordt de spoeling dun. Uiteindelijk is het geen expertise meer, maar common practice for educated people. Of misschien iets dat geen enkel aanzien meer heeft, integendeel een op- en doorzichtig vertoon van eigenwaan. Hou ’t bij een dagboek, om niets anders dan het ordenen van je zin(nen)! (Uiteraard spreek ik hier geheel voor en tot mijzelf.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.