Loodslab

Wachten op opklaringen in mijn hoofd en buiten. Het waait ook nog stevig. Gebeld worden op het moment dat je wilt vertrekken over een geconstateerde lekkage in het gastenverblijf. Een fijn vooruitzicht. Ik kon de loodslab nog provisorisch terug over de pannen en onder de flens van het dakraam buigen, staande in de opening op een trapleer. Met tape de gaten en kieren enigszins afgedekt zodra het even droog was. Hoe (lang) houdt dit?

Een flinke offerte maken, zestig euro per uur en dan drie uur rekenen exclusief materiaalkosten? Ook andere specialistische klussen in de technische ondersteuning op waarde schatten met eenzelfde uurtarief? Je verder bekwamen in de geluidstechniek? Misschien nog wel het leukste van alles. Kan je te rade gaan bij de zoon voor de finesses van opnames maken en audio bewerken, ter meerdere eer en glorie van de eigen klanken.

Samen keken we gisteravond naar Lubach; hij even uit de stress van het niet naar zijn zin functionerende Logic en ik om bij te komen van het werk, de drukte, de waan van de dag. Ok met het eerste satirische deel over de conflicten en misstanden in de wereld en kritisch op het ‘gezellige’ iets te familiaire tweede deel, waarbij naar onze mening de verkeerde persoon als beste acteur van Nederland werd genoemd; dat is toch niemand anders dan Pierre Bokma!?

Cameleo5000exe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.