Jip

Van alles lijkt met een tweejaarlijkse omgang te gebeuren: nu is het de gasklep weer, waarvoor de draadloze schakelaar gereset moest worden. Eerder deze week kwam een verstopping terug in afvoer vanuit de keukens en heb ik een nieuwe lamp voor de beamer gekocht.
Door de regen het verkeer mee hebben, de doos waarin het kleinere doosje zit onder het fornuis vandaan getrokken, na eerst de stekkerdoos, waarmee de nieuwe koelvitrine en waterkoker zijn aangesloten, vrijgemaakt te hebben. Het resetknopje gevonden en vervolgens achter de draaiknop van de afzuiger het zendertje eveneens een zet gegeven, waarvoor ik nog wel een torxbit van zolder moest gaan halen. Gelukkig was het afdoende om de brandstof weer te laten stromen.
Daarna langs de Atjehstraat, waar ik drie spots en een schemerlamp van een nieuwe peer voorzag, alvorens de evenzeer gladjes verlopende terugweg kon worden aanvaard. Een uur op de teller? Ik heb de rekening voor februari gelijk ingediend.

Intussen wachtte ik de reactie af op aangepaste kaarten van de Maatregelen voor het ecologisch herstel van de Maas, waarbij ik de gereedgekomen kwelgeul Beeselsbroek met een donkerblauwe lijn heb ingetekend. Heb ik het bij het juiste eind?

Doe Het Zolder!, Johannes B 004, 10 april 2005

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.