Hé the fuck

Mijn vader had de Volkskrant, mijn moeder (dus) nog steeds. “De Volkskrant, de Volkskrant, de Volkskrant is een kutkrant…” (Joop Visser), en sinds enige tijd (een jaar inmiddels) ben ik geabonneerd op de (gratis) ochtendnieuwsbrief, omdat ik ooit slechts door mijzelf bij hen te registreren een (mogelijk) interessant artikel daaruit kon lezen. Afmelden lukte alsmaar niet, waarschijnlijk omdat ik geen Outlook Express gebruik.

De onlangs overleden tekenaar Wibo ken ik eigenlijk vooral van naam; ik kan me geen beeld van een zijner werkjes oproepen. In tegenstelling tot die van Stephan Verwij of Opland, waarbij vooral van eerstgenoemde een aantal zeer sterke. 

Deze omdat mijn vader jarenlang ruzie maakte met een buurman over diens boom, omdat ie last had van de schaduw ervan. De tuin zou wat groter moeten, de (schaduw van de) boom wat kleiner (en het geheel natuurlijk veel strakker). Ik denk dat Kamagurka er iets van heeft afgekeken.

Time-outs neem ik niet, ze overkomen me meer, een soort black-outs. Waar was ik gebleven? Nog een dag thuis met de kids, vrijdag heb ik wat te doen, en volgende week gaan ze weer naar school. Ik ben moe van niets, hoewel we vandaag nog even gewandeld hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.