Gereed

Voor morgen, het weekeinde, volgende week, komende maanden en jaar. De kerstbomen liggen buiten, niet op een toegelaten plaats, de kerstversiering terug op zolder, de displaykoeler opgeschoven, de vriezer vrijwel leeg vanwege een stroomonderbreking, wat al eerder, voor kerst nog, de afzuigers op het dak was overkomen, daar de roosters van gekuist, een nieuwe vliegenvanger besteld, en de tafels zoveel mogelijk op hun plek.

Meet the lasange; geen wonder dat we het zelden eten. De tijd dat het duurt eer het in de schaal zit en dan moet het nog een half uur bakken. We deden ons best er wat van te maken, een volle saus van tomaten, ui, wortel en knoflook sloeg op alle fronten de zeker negen jaar oude uit het pakje van Honig. In mijn ongeduld zette ik de schotel nog even in de oven met bovenwarmte nadat de toplaag nog niet geheel gaar bleek, maar ik had erbij moeten blijven, zodat de boel niet was aangebrand.

Geen gehoor uit Maastricht of Noord. Intussen loop ik alle bestanden van de interactieve pdf nog na; fijnslijperij en tijdverdrijf. Morgen verder? Er hoeft niet elke dag wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.