Gasten verblijven

Geen roep uit Haagse kringen om aanpassing en/of afsluiting van de extra katernen bij de Staat van Ons Water. Ik zette ze alvast klaar en besloot om aan het eind van de dag naar de Kaap te gaan voor de terugplaatsing van het gasfornuis. Het was te kort dag om alle gewenste aanpassingen aan het keukenblok op de zolder te verwezenlijken met de komst van een nieuwe bewoner eind deze week.
De maandelijkse controle van de brandmeldinstallatie kon gelijk gedaan worden, nu er geen andere aanwezigen in het pand waren, die dat zou storen. Het tijdelijk gerepareerde toiletspoelknoppenpaneel op de Elenbaasplee moest ook nog worden vervangen door een nieuwe.

Koken op gas is niet meer van deze tijd en plaats in dit verblijf. De elektricien laat het echter keer op keer afweten als het gaat om zelfs maar te reageren op mijn verzoeken, dus een elektrische aansluiting lag niet direct om de hoek. De oven heb ik maar niet ‘onklaar’ gemaakt, want dat gaat misschien van kwaad tot erger. Er is een combimagnetron.

AI 1 – Logic – 4/4 Gb major 120bpm – edm – piet klaijsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.