Detergent

Hij draait weer; de zeep hoeft niet meer handmatig te worden toegevoegd aan de vaatwasser. Liefst had ik alleen de motor achterop de pomp vervangen, die door het lekken van sop via het kierende paneel aan de voorzijde vast was gaan zitten. De gearbox werkte ook nog soepel, maar de Rotalink 2247U bleek niet los verkrijgbaar bij onze leverancier en op de site van de fabriek in Engeland zag ik alleen exemplaren met net een ander typenummer.
Het zou een stuk goedkoper zijn geweest; nu heb ik slechts het arbeidsloon en de voorrijkosten van een monteur uitgespaard. Als beloning was er taart, overgebleven van de groep Droom en daad, die in de expo vergaderd had.
Hoe mooi kan het zijn, zoals de lucht boven de rivier met donkere wolken en regengordijnen, terwijl boven mij het deels blauw toonde met wolken gekleurd door de ondergaande zon. We hebben het droog gehouden. Zaterdag hebben we zes afzetpaaltjes langs de loper bij het Katendrechts Internationaal Film Festival, als het weer mee zit.

Volgende week komen ze de kruipruimte leegzuigen; de mof van de afvoerpijp uit de keuken is al enige tijd terug los geschoven. De stank is er niet te harden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.