Beter gedaan dan gelaten…

Een plaatje erbij, toen ik nog even buiten was langs de Maas en de Bouwmaat voor schroeven, die we met duizenden in plafonds en wanden verwerken… een leven als een luie bouwvakker, vroeg op, voor het donker thuis. Fijn dat je dit geen maanden achtereen hoeft te doen.

Gisteren is het bij het indraaien van de laatste schroef in het plafond misgegaan, zo bleek vanmorgen – een cv-leiding geraakt! Installateur gebeld en die laat me weten wanneer ze langs kunnen komen (het druppelt slechts langzaam). De verwarming in het gastenverblijf is dus tot nader order uitgeschakeld.

Bedacht dat het misschien ook wel eens wenselijk zou kunnen zijn dat er een ‘tv-aansluiting’ komt ter plaatse van het grote tv-scherm in de luisterzaal. Dat zou op het laatste moment nog kunnen als we een kabel door de wand trekken en die over het plafond bij de lift naar de wc bij het kantoor leiden, waar ook de kabel voor het gastenverblijf uitkomt. We zijn reeds begonnen met het aanbrengen van isolatiemateriaal in de wand; morgen verder.

Verslikking bij die begroting van WG, vooral door de laatste post van acht uur à €240 (ex?). Gouwe handjes, of komen ze met vier man tegelijk? We kunnen vooralsnog bezuinigen op het aantal transmitters; zestig is misschien erg veel om mee te beginnen. Op termijn uitbreiden, misschien dat ook de prijzen intussen dalen. Batterijladers voor €400 per stuk is evenmin niet misselijk. Ik denk echt dat dat goedkoper kan.
Een mooi rek is vast te timmeren voor minder dan €500. Draadloze headset en microfoon: doen/nodig? Zo’n wavplayer is mooi, maar vier tegelijk? Echt nog ’s goed doorspreken, overwegen, lijkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.