av xpo

Op de derde videospeler (van Harry) kan die Roets II en op onze eigen video-presenter kan dan Henkes (of deze op die van Harry en dan hier de Roets, afh. van wat het beste past). Deze apparaten zijn allemaal makkelijk aan en uit te zetten. 

Anders is het met die boxen op tafel; ze blijken er onhandig in gebruik, gaan niet vanzelf in de modus waarbij ze een bron afspelen die er bedraad aanhangt. Mogelijk gaat dat wel met een speler die bluetooth ondersteunt, dus zonder draad.

Of er moeten andere boxen aan, maar dan met de continu draaiende mp3-spelers uit de postkasten. Hoe dan ook, nog iets om aan te schaffen.

En die video van de dvd laten we?

netwerken
Ik hoor niemand klagen, dus zal ’t goed gaan. De wifi-ontvangst lijkt nu al beter.

Volgende vraag: binnenkort nog kans om er meer van te maken? Er is al ’t een en ander op orde gebracht in de bekabeling, maar die moet uiteindelijk werkzaam gemaakt worden en verbonden met de router.

We zitten ook nog met de vraag voor een cat-verbinding tussen twee te plaatsen geluidsversterkers (een nabij de meterkast met de router, de ander op één hoog in de kast met de ethernetswitch), en vanaf de eerstgenoemde (versterker) naar de kast bij de ingang, van waaruit de versterkers bediend moeten gaan worden.

Ook moet de cat-kabel die ooit gemonteerd is voor de bediening van een aan het plafond te hangen beamer gevonden worden in de bundel die achter de meterkast uitmondt. Opdat het gaat doen waar ’t ooit voor bedoeld was… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.