Afgezonden

Vanwege de (voor deze taak) ideale werkomstandigheden op eigen lokatie (twee schermen, favoriete muziek, sfeervol licht en warmte), een druk huishoudelijk programma, en het druilerige weer, heb ik besloten vandaag thuis te werken aan de interactieve kaarten. Bovendien verban ik aldus Johan niet naar Siberië. 

Morgen verwacht ik met gevorderde bestanden aan te komen. Houd jullie op de hoogte. Een zorg heb ik nog wel: overvragen we Kees niet met die extra 16u, terwijl we die in feite  hebben staan voor het dtp werk? Ook al zitten er enige haken en ogen aan de nieuwe opzet, verwacht ik eigenlijk niet wezenlijk veel meer werk aan de interactieve kaarten dan reeds begroot was.

Ontberingen; het kan niet anders gesteld worden, jullie warmte en licht zal ik natuurlijk wel moeten missen, maar er moet gewerkt worden. Gezelligheid heb ik hier verder niet; de kinderen komen vandaag vroeger thuis dan anders (vanwege een 40 minuten rooster), maar hebben hun huiswerk en dergelijke. De dochter moet ook alle dagen deze week vroeg de deur weer uit vanwege het eenakterfestival in het theater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.